Scheffer 13.17.17 micronize ve kaplamalı ozel Uretim damlam ve yaprak gubresidir.
SCHEFFER 13.17.17 NPK
Mikronize ve Kaplamali Ozel Uretim Toz Gubre
Fosforlu Damlama & Yaprak Gubresi
Ambalaj: 12,5KG
Scheffer Toz gubreleri yaprakta ve topraktan guven ile kullanilabilir. Az miktarlarda dahi efektif sonuclar verir. Her bir mikron bitkisel Aktifler, organik asitler, selatlayicilar ve enzimler ile kaplanmistir. Bitkiyi bir cok yonden aktive derken formulasyonu dogrultusunda bitkiyi dogru kodlama ile yonlendirir.
SCHEFFER TOZ GUBRE
Scheffer markasi butik bir yapilanma icin kuruldu. Nominal limitlerde uretim yaparak uygun sartlari ve firsatlari magazalari vasitasiyla musterilerine ulastirmak amaci ile; Bu dogrultuda gelen, toz gubre taleplerine cevap vermek icin ise calismalarina basladi ve su asamalarda kendine has kosullari ortaya koydu;
MIKRON OGUTME
Scheffer icin toz gubredeki homojenlik onemlidir. Tozlarin farkli molekuler yapisindan ve ozgul agirligindan dolayi karisimlarda alt-ust farkli olma faktoru ortadan kaldirilmaliydi. Agir tozlar alt bolumde birikirken hafif tozlar ust kisimda kaliyor ve dolum homojen yapilamiyordu. Uretim prosesinde ilk etap eklemesi yapilarak 33kW lik gucte bir on ogutucu unitesi ile her bir gubre mikron seviyesine ebatlanarak standartlik saglandi. Bu mikron yapinin getirdigi avantajlar ise
AKTARIM VE TANK DOLUM
Ebatlanmis toz mikronlar yuksek vakum ile 10 metrelik hattan basincli karistirma tankina aktarilir. Bu proseste olusan basinc ve ters itme kuvveti, hatta buyur bir strese neden olup 70% lik aktarim kayiplarina neden olmaktadir. Bu ise aktarimda bazi mikronlarin hedefine ulasmadigini gosterir. Bu stress kosullarini scheffer kendi muhendislik uzmanligi ile cozerek 99% aktarim ile gubre de olusabilecek eksiklikleri ortadan kaldirmistir.
KARISIM
Scheffer kendi ozel tank yapisi ile basinc altinda alisila gelmisin disinda bir mixer yapisi ile karisim yapmaktadir. Karisim sartlari homojenlik icin onemlidir.
KAPLAMA
Ozel karistiricida basinc altinda karisim yapilan mikronlar, yine scheffer in gelistirdigi yuksek basinc soguk buharlama yontemi ile her bir mikrona kadar kaplanir. Scheffer karisimi sivi aktif gruplari ve sivi pepton icerisindeki enzim gruplari ozel sistem ile buhar zerrelerinin uzerine bindirilerek tank icesinde gonderilir. Bu yapi surekli beslenerek ortamda buhar stabilitesi saglanir. Her bir mikron buhar zerrelerini yakaladiktan sonra sistem durur. Surec sonunda mikronlarin kaplanmasi sona ermistir. Bu surec dolumdaki tozlanmayida engelemistir. Gubre mikronlari dengeli nem yapisi ile yeni bir hal almistir.
Bu ürünün yapraktan ve damlama ile uygulama miktarları nelerdir, 1 ton suya ne kadar girilmelidir?
1kg/dekar damlamadan